Försäljningsvillkor

 • Om kunden inte bekräftar att de har accepterat och samtyckt till försäljningsvillkoren som beskrivs nedan, förbehåller sig biz rätten att vägra att bearbeta eller skicka beställningar som gjorts i vår onlinebutik.
 • Som ett resultat av detta bekräftar köparen att de är medvetna om och samtycker till att följa våra företagsbestämmelser som beskrivs här, innan de gör en beställning hos oss.

1. ANSVARSFRISKRIVNING

I. Administrering av läkemedel till minderåriga för att öka idrottsprestationer är starkt fördömt.

II. Vi förespråkar, uppmuntrar, innehar eller försöker inte skaffa anabola steroider eller andra kontrollerade substanser, och vi kan inte hållas ansvariga för våra besökares och kunders handlingar eller beteenden.

III. Vi frånsäger oss allt ansvar för användningen av alla produkter som tillhandahålls av denna webbplats. Denna webbplats (tillsammans med andra webbplatser som är länkade till eller från den) rekommenderar eller rekommenderar inte användningen av anabola/androgena steroider eller andra droger.

IV. rea-steroider.com , dess styrelseledamöter och överlåtare är skadeslösa och hållas skyldiga från alla förluster som uppstår till följd av användningen av detta innehåll och köp av steroider, vare sig de är kända eller okända, förväntade eller oväntade.

V.  Förklaringarna och åsikterna på denna sida är inte avsedda att vara medicinska råd; bara förslag.

Innan du använder någon av dessa mediciner, kontakta alltid en professionell läkare eftersom felaktig och oövervakad användning kan orsaka allvarliga och långvariga biverkningar hos idrottare.

2. INTERNATIONELL LAGSTIFTNING

All personlig information som samlas in på webbplatsen rea-steroider.com kommer att behandlas i enlighet med europeisk lagstiftning. Uppgifterna från kunder på rea -steroider.coms återförsäljarwebbplats kommer inte att delas, även om en utländsk myndighet gör en formell begäran.

3. KÖPSVILLKOR

 1. Produkter bärs på kundens egen risk, med förbehåll för att eventuella rättsliga åtgärder som vidtas mot köparen för att inte följa destinationslandets regler och importlagar skulle hållas i förbehåll.
 2. Vi ansvarar inte för att bekräfta lagarna och kraven på köparens ursprungsort om de skiljer sig från vår.
 3. För att beställa våra varor och använda våra tjänster måste du vara minst 18 år gammal.
 4. rea-steroider.com förbehåller sig rätten att vägra att bearbeta eller skicka beställningar som görs via vår onlinebutik såvida inte köparen/köparna samtycker till följande:
 5. De är minst 18 år gamla (för australiska eller europeiska kunder) eller 21 år gamla (för amerikanska eller kanadensiska kunder).
 6. De använder endast denna sida för personliga, kommersiella eller utbildningsändamål, och de kommer att hålla all information (leveransadress, faktureringsadress, säkerhetspolicy) privat och kommer inte att visa sitt konto för någon.
 7. De är inte brottsbekämpande medarbetare eller medlemmar i någon brottsbekämpande organisation.
 8. De har inte för avsikt att skada någon med denna webbplats och kommer endast att använda den för kommersiella ändamål.
 9. De kommer att interagera med webbplatsens operatörer på ett vänligt och artigt sätt.
 10. De är medvetna om att vissa av produkterna på sajten oavsiktligt kan skada deras hälsa eller orsaka oönskade biverkningar.

4. GARANTERAR VÅRA PRODUKTER

I. Varje produktförpackning har ett utgångsdatum tryckt på utsidan av förpackningen. Om du stöter på produkter som har gått ut, använd dem inte och meddela oss så snart som möjligt. Bortsett från dina lagstadgade rättigheter när det gäller kvalitet och lämplighet för ett visst ändamål, ger vi inga uttryckliga eller underförstådda utfästelser eller garantier om något vi erbjuder om inte annat anges.

Kvalitetssäkring

II. Alla produkters äkthet kontrolleras av oss för deras kvalitet och en garanti som även producenten följer.

III. Vänligen rapportera eventuella kvalitetsrelaterade problem till vår kundtjänstpersonal via vårt kontaktformulär, tillsammans med en noggrann beskrivning av problemet och vid behov bilder för verifiering.

IV. Besök din läkare om du är allergisk mot några av ämnena i en produkt som du har köpt av oss men redan har använt; sådana fall ligger utanför gränserna för vår kunskapsbas.

5. BESTÄLLNINGAR

 1. Vänligen läs beställningsinstruktionerna noggrant innan du gör en beställning.
 2. Din beställning kommer att vara vilande tills pengarna tas emot, då kommer den att behandlas inom 24 timmar.
 3. Du kan avbryta eller ta bort en beställning när som helst, även om den redan är betald, så länge den inte redan har påbörjats för packning. Vänligen kontakta oss så snart som möjligt för att begära paus eller annullering av din beställning.
 4. Du har en respitperiod på en vecka under vilken vi kommer att hålla de (obetalda) artiklarna i vårt lager som du angav att du skulle vilja beställa. Om det går mer än en vecka mellan det att du gör ditt köp och det att du slutligen betalar för det, vänligen dubbelkolla med oss ​​först för att se om varorna du vill ha fortfarande finns i lager genom att kontakta oss via vårt kontaktformulär.
 5. I “Beställningshistorik”-delen av ditt konto på vår webbplats kan du kontrollera förloppet för din betalningsverifiering, transaktionsinformation, leveransstatus, leveransspårningskod och annan information om din beställning.

6. PRISER

 1. På grund av fluktuerande valutakurser kan priserna ändras när som helst utan föregående meddelande.
 2. När du gör en beställning är erbjudandepriset låst, så om din beställning lämnas obetald i systemet och du bestämmer dig för att betala för den senare (även om priset på livewebbplatsen har ändrats), kommer du fortfarande att vara berättigad till gammalt pris som visas i din beställning.
 3. Om du behöver beställa ett stort antal olika produkter men det belopp som krävs per enskild produktvara för att kvalificera dig för den totala massrabatten är otillräckligt, gör ändå beställningen och kontakta oss för att justera beställningsbegränsningarna manuellt (inom de begränsningar som vår rabatt erbjuder politik).

7. TILLGÄNGLIGHET PÅ PRODUKTER

Tillgängligheten av produkterna kan ändras utan föregående meddelande.

8. AVBOKNINGAR

Annulleringar av beställningar kommer inte att accepteras efter att pengar har behandlats.

9. PACKA DIN BESTÄLLNING

Vi slår in och paketerar föremål i kolfiberfotopapper som röntgenskanner inte kan tränga igenom. Om du vill att dina varor ska vara förklädda som specifika föremål för att förbättra leveransutrymmet, såsom resesouvenirer, videokassetter, leksaker, etc., vänligen meddela oss.

10. VÅRA FRAKT- OCH LEVERANSVILLKOR

I. UPPSKATTNINGAR FÖR LEVERANSVARIGHET

*Obs: Du kan hitta det beräknade leveransdatumet i området “Beställningshistorik” på ditt konto på vår webbplats.

ÖVER HELA VÄRLDEN 

*exklusive Tyskland, Kanada och Australien

 

Expressflygpost 

Inom 1-3 arbetsdagar.

INOM Sverige  Regelbundna flygpostförsändelser 

Inom max 10-13 dagar

EUROPA Regelbundna flygpostförsändelser

Inom 9-12 dagar

TYSKLAND, KANADA OCH AUSTRALIEN Endast rekommenderat brev

Inom 12-15 arbetsdagar

 

* För att begränsa risken för att produkter konfiskeras i tullen finns det för närvarande ingen expressförsändelse till dessa länder.

II. FÖRSENINGAR I FRAKT

 1. Vi täcker inte kostnaderna för leveransförseningar orsakade av helgdagar eller av leveranstjänstleverantören. Det är bara en uppskattning om vi ger dig ett leveransdatum. Såvida inte förseningen orsakades av vår vårdslöshet, är vi inte ansvariga för eventuella förluster eller skador som tredje part lidit till följd av förseningen i leveransen av varorna till dig.
 2. På grund av avbrott i posttjänsten utanför vår kontroll förväntas korta förseningar. Om ett paket är mer än 15 dagar försenat, vänligen kontakta vårt kundsupportteam, så kommer vi att undersöka situationen.
 3. Observera att leveransförseningar ibland kan uppstå på grund av tekniska problem hos oss.
 4. Om en beställning inte har skickats i mer än 7 dagar, vänligen var inte missnöjd eller orolig. Vi ber om ursäkt för besväret och ber dig att meddela oss så att vi kan återbetala ditt konto.
 5. Eftersom posttjänsten är utlagd på entreprenad och utanför vår kontroll kan vi inte påskynda leveransen eller förhandla med posttjänstleverantören/kuriren för att påskynda leveransen. Därför kan möjligheten till förseningar inte uteslutas.
 6. Produkter lagras och distribueras från flera lager över hela världen. Som ett resultat kan det hända att din produkt inte kommer i ett stycke, och du kanske märker att den anländer i två eller flera mindre försändelser med 24 till 48 timmars mellanrum. Detta beror på att vi utför ditt köp direkt från de många regioner där vi köper och levererar produkten, baserat på närmaste tillgängliga lager.

11. ORDERSPÅRNING

I. Ditt ordernummer, specificering och specifikationer, samt inloggning och lösenord (som du valde vid köptillfället) som gör att du kan spåra statusen för din beställning, kommer att inkluderas i den elektroniska fakturan du får efter gör ditt köp.

Spårningskoder för leverans

II. Leveransspårningskoden som är kopplad till din beställning ska inte förväxlas med postens referensnummer ; de två tjänar helt olika syften.

12. TULLER

I. Vi har en framgångsprocent på 99,9 % med tullen i USA, 99,5 % i Kanada och Europa och 97 % i Sydafrika.

II. Enligt vår erfarenhet finns det 1 % risk att produkter beslagtas, i vilket fall vi skulle ersätta den totala orderförlusten.

III. Det är din skyldighet att avgöra om narkotikatransaktioner online för dessa typer av föremål är olagliga i ditt område.

13. VID MOTTAGNING AV DIN BESTÄLLNING

 1. Om några produkter saknas i din beställning när du tar emot dem, vänligen meddela oss så snart som möjligt; Annars kan vi vägra att skicka om de saknade föremålen till dig.
 2. Vänligen meddela oss när ett paket togs emot, eftersom din beställning kan komma i flera paket.

Att göra detta:

 • Logga in på webbplatsen;
 • Öppna din orderhistorik;
 • Ange beloppet du har fått i fältet bredvid varje produkt i det paketet;
 • Klicka på “Acceptera”.

14. ANSVAR

 1. Leveransadress
  1. Leverans av de beställda produkterna kommer endast att ske till den adress som angavs vid beställningstillfället.
  2. Fakturerings- och leveransadresser kan skilja sig åt; postadressen måste dock vara giltig och tillgänglig i minst 40 dagar efter att beställningen gjordes.
  3. Du måste lägga separata beställningar och ange önskad adress för varje produktartikel om du vill ha en beställning delad och distribuerad till flera olika adresser. Du behöver bara betala leveransavgiften en gång för den kompletta kombinerade beställningen i detta fall.
  4. Om du flyttar till en ny adress inom 30 dagar efter det förväntade leveransdatumet, måste du ordna så att någon tar emot paketet för din räkning på din tidigare adress. Om detta inte är möjligt kommer vi att kompensera upp till 50 % av värdet på det enskilda paketet som har blivit otillgängligt.
  5. Om din adress inte längre kommer att vara tillgänglig för att ta emot post/leveranser inom 30 dagar efter det beräknade leveransdatumet, måste du ordna så att någon accepterar försändelsen å dina vägnar på din tidigare adress. Om detta inte är möjligt kommer vi att kompensera dig upp till 50 % av värdet av det otillgängliga individuella paketet.
 2. Felaktiga leveransuppgifter
  1. Våra försändelser kan inte returneras på grund av det diskreta sättet på vilket de levereras.
  2. Beställningen kan fellevereras eller returneras till avsändaren om köparen lämnar felaktig fraktinformation. Som ett resultat av detta är vi inte ansvariga för några orderförluster, ekonomiska förluster eller andra förluster som orsakats av felaktig leverans.
  3. När varorna har levererats till din angivna leveransplats och du har skrivit på och accepterat beställningen blir du ägare till varorna. Efter den perioden kommer vi inte längre att vara ansvariga för eventuell förlust eller skada på produkten.
 3. Underlåtenhet att ta emot/hämta paketet

Kunder som inte är hemma när försändelsen är avsedd att anlända eller som misslyckas med att hämta ut paketet från posten i tid kommer inte att ha rätt till omsändning.

15. ÅTERFRAKTPOLICY

 1. FALL EJ KVALIFICERADE FÖR ÅTERFRAKT
   1. En felaktig leveransadress angavs.

  Paket som har fellevererats och sedan försvunnit till följd av en felaktigt angiven adress kommer inte att skickas om.

   1. Leveransadressen som inte längre är giltig

  Om du flyttar innan det planerade leveransdatumet, eller om du inte längre har tillgång till brevlådan på den adress du angett till oss, kommer försändelsen inte att skickas om.

 2. FALL KVALIFICERADE FÖR ÅTERFRAKT
   1. Beställningar förlorade med posten
  Om en beställning överskrider det förväntade leveransdatumet: Det anses vara försenat.
  Om en beställning överskrider det förväntade leveransdatumet med 15 dagar : Oroa dig inte och kontakta oss inte ännu.Postutdelningstjänsterna kan ibland vara ineffektiva.
  Om en beställning överskrider det förväntade leveransdatumet med 30 dagar : Den anses vara förlorad och kvalificerad för gratis återfrakt .Om detta inträffar, vänligen:

  – Meddela oss att paketet har blivit felplacerat;

  – Ge oss beställnings-ID-koden och en alternativ adress så att vi kan skicka om din vara.

   1. Tullen konfiskerade beställningen

  Vi ber dig att kontakta oss och förse oss med ett foto/skannat exemplar av brevet om tullbeslag så att vårt team kan undersöka situationen och bekräfta att föremålen är tagna.

   1. Beställningen du fick var felaktig

  Om du fått fel produkter, vänligen meddela oss så snart som möjligt så belönar vi dig med en gratis återfrakt av rätt produkter.

   1. Den mottagna beställningen var skadad eller produkterna var oanvändbara

  Vi ber dig att ta bilder av de skadade produkterna, etiketterna och förpackningarna och skicka dem till oss så att vi kan undersöka och skicka dem till dig i det sällsynta fallet att produkter skadas under transporten eller är oanvändbara (t.ex. produkten har gått ut datum).

 3. ÅTERSÄNDNING AV PRODUKT I LAGER
  Vi har två alternativ om vi behöver skicka om några produkter till dig enligt de acceptabla fall som beskrivs ovan, i det fall att produkten är slut i lager vid den tidpunkten:

  1. Vänta tills produkten fylls på.
  2. Byt ut en alternativ produkt med samma totala värde som slutprodukten.
 4. ÅTERLEVERANSADRESS 
  För att förhindra att samma felleverans inträffar igen behöver vi en annan leveransadress för alla köp som behöver skickas om. Om du inte kan eller kan ange en annan adress kommer vi att skicka om din beställning på din risk, och vi kan inte garantera återsändning för en andra gång.
 5. RETURNERA PRODUKTER Om du har några problem med de produkter du fick i din beställning, kommer du inte att kunna returnera dem till oss eftersom avsändarens adress på paketet som skickats till dig är en förfalskning och vi kommer inte att kunna ta emot några returnerade produkter . varor och kompensera dig för deras värde. Vänligen kontakta vår kundtjänstpersonal via kontaktformuläret för att förklara orsakerna till ditt missnöje med din beställning, så kommer vi att arbeta med dig för att hitta en lämplig lösning.