Showing all 3

VIEW:
Sort By:
Show:
 •  online by

  Halobol

  kr1,189.20

  Substance: Fluoxymesterone (Halotestin)
  Package: 5mg (50 piller)
  Manufacturer: Alpha Pharma

 •  online by

  Halotestin

  kr2,390.60

  Substance: Fluoxymesterone (Halotestin)
  Package: 100 tabs (10 mg/tab)
  Manufacturer: Dragon Pharma

 •  online by

  Halotestos 10

  kr696.70

  Substance: Fluoxymesterone (Halotestin)
  Package: 10mg (50 piller)
  Manufacturer: Pharmacom Labs

Jämvikt, tillsammans med Parenabol, är bara utbytesnamn för en förening som kallas boldenone undecenoat. Boldenone undecenoat är en androgen och anabol steroid som regleras av muskelinfusioner och accepteras för att positivt påverka konkurrenternas presentation och fysiska sammansättning.

På samma sätt som andra anabola steroider tillverkades Equipoise från början för veterinärmedicinskt bruk. Produkten avslöjades under 1960-talet och användes mest på ponnyer. Ungefär då användes det från början för människor, i alla fall, från och med 1970-talet, var det inte tillåtet för mänskligt bruk. Jämvikt, hur som helst, förblir aktivt utnyttjat av veterinärnätverket, där det är känt för att vara både skyddat och effektivt för varelser.

Fördelarna med Equipoise

Vi kan nästan betrakta EQ som en mildare variant av testosteron. Det beror allt på testosteron, men har minskade anabola effekter. Detta trots allt gör det till en extremt värdefull steroid att komma ihåg för en stack, och en steroid som är mer flexibel än standardtestosteron eftersom det inte bara handlar om monstruösa muskler och kvalitetstillskott. Följande fördelar är vanligtvis förknippade med Equipoise:

Måttlig ökning av musklerna
Bevara muskelmassa
Ökad aptit
Stor styrka och uthållighetsvinst
Bästa jämviktsdoseringen för kroppsbyggare

Medan nybörjare kan börja med en låg dos på helt enkelt 200 mg vecka efter vecka, för att verkligen få fördelarna med EQ kommer du förmodligen att behöva reglera ingen under 400 mg varje vecka även som en elev till denna steroid. Reaktioner som direkt orsakas av EQ och inte av olika steroider i cykeln kommer att vara allt annat än svåra att kontrollera vid denna dosering samtidigt som de ger de positiva fördelarna.

Vidareutvecklade klienter kan utan större ansträngning höja dosen till 600 mg vecka för vecka, men med detta följer en mer allvarlig risk för östrogena effekter. Även om högre doser kan vara ett val åtföljer det också en mycket mer anmärkningsvärd aromatiseringsrörelse med praktiskt taget ingen positiv fördel. Följaktligen, att inte tänka på att möta nivån av den ideala dosen av Jämnvikt vecka för vecka är någonstans i intervallet 400 mg och 600 mg.