OM VÅRA PRODUKTER

Alla våra produkter är garanterade 100% äkta.

 Vi arbetar endast direkt med de stora läkemedelstillverkarna.

Vi förstår alla bekymmer du kan ha, eftersom internet är fyllt av tvivelaktiga säljare, vilket gör det ytterst svårt för konsumenter att hitta pålitliga källor.

Vi har licens att sälja och distribuera läkemedel som ett professionellt postorderapotek och arbetar endast direkt med de stora läkemedelstillverkarna.

Receptfria anabola steroider och kroppsbyggande föremål har varit tillgängliga via vår webbplats i över 5 år, med en framgångsfrekvens på 99 %.

För att säkerställa att våra kunder får dem att komma tillbaka strävar vi efter att upprätthålla en positiv relation med och erbjuda dig en optimal serviceupplevelse.

Du kan lägga en beställning från oss med fullt förtroende! Du är den enda anledningen till att vi är här, och vi hoppas att du kommer tillbaka!

Vi förstår förstås din oro. Internet är fyllt av tvivelaktiga säljare, vilket gör det ytterst svårt för konsumenter att hitta pålitliga källor.

Vi är licensierade att sälja och distribuera läkemedel som ett professionellt postorderapotek. Receptfria anabola steroider och kroppsbyggande föremål har varit tillgängliga via vår webbplats i över 5 år, med en framgångsfrekvens på 99 %.

För att säkerställa att våra kunder får dem att komma tillbaka strävar vi efter att upprätthålla en positiv relation och erbjuda dig en optimal serviceupplevelse.

Du kan lägga en beställning från oss med fullt förtroende! Du är den enda anledningen till att vi är här, och vi hoppas att du kommer tillbaka!

Kontakta gärna vår kundtjänst om du har några funderingar.

Äktheten av alla våra produkter kan verifieras direkt på tillverkarens webbplats med hjälp av batchkoderna tryckta på varje fabriksförseglad förpackning – men du kommer också att märka kvaliteten på deras effektivitet efter den första injektionen eller tabletten som tas. Vi arbetar med etablerade och framstående varumärken som Alpha Pharma, BioScience GmbH, British Dispensary, British Dragon, GenSci, LA Pharma, Max Pro och många andra.

Nej, du behöver inte förse oss med ett recept om du vill göra en beställning.

I Europa är det inte nödvändigt att ha ett recept för att beställa dessa produkter, men andra länder kan skilja sig åt. Vi rekommenderar att du kontrollerar dina lokala bestämmelser och importrestriktioner.

RABATTER OCH KAMPANJER

VANLIGA RABATTER

Vi kör regelbundna rabattkampanjer för återkommande kunder, säsongsbetonade reor och engångskampanjer som rabatter på våra steroidcykler.

Vi har ett löpande rabattprogram för större beställningar:

Beställningar under $750 kvalificerar sig för 5 % rabatt (gäller banköverföringar, pengaöverföringar eller Bitcoin-betalningar).

Beställningar över $750 kvalificerar sig för 10 % rabatt (gäller banköverföringar, pengaöverföringar eller Bitcoin-betalningar).

Beställningar under 750 USD kvalificerar sig för 5 % rabatt (valfri betalningsmetod).

Beställningar över 750 USD kvalificerar sig för 10 % rabatt (valfri betalningsmetod).

BESTÄLLNING

ATT GÖRA ELLER
ÄNDRA
EN BESTÄLLNING

Att beställa steroider till salu online med rea-steroider.com är enkelt!

 1. Bläddra eller sök i vår butikskatalog  för att hitta de perfekta produkterna du letar efter.
 1. Ange antalet varor du vill beställa och lägg till det i din kundvagn.
 2. Klicka på kundvagnsikonen uppe till höger på sidan för att se din kundvagn, som kommer att beräkna ditt totala belopp och en beräknad leveransavgift.
 3. Du kan också lägga till dina kampanjkupongkoder här för att räkna om med dina rabatter.
 4. Har du redan valt de steroider som du vill köpa? Bra! Nästa steg är att fylla i formuläret och ange din leveransadress och personuppgifter. Du kan också ge ytterligare kommentarer för att hjälpa oss med specifika instruktioner.

När du har skickat in din ansökan kommer den omedelbart att behandlas och du kommer att få olika betalningsalternativ, antingen på skärmen eller via e-post.

Din beställning kan fortfarande ändras även efter att du betalat för den, så länge den inte har skickats ännu. Vänligen skicka in ett supportärende till vår kundtjänstpersonal ASAP (kom ihåg att nämna beställnings-ID i ditt meddelande) så att vi kan stoppa din beställning tills du har gjort de ändringar du vill ha.

För att göra ändringar i din beställning, vänligen logga in på ditt konto och på din befintliga beställning välj “Redigera beställning” från rullgardinsmenyn.

BETALA FÖR DIN BESTÄLLNING

GÖRA BETALNINGAR

Du kommer att få instruktioner via e-post om hur du gör en betalning. Meddela oss om du inte har fått mejlet så skickar vi det igen ASAP. För att undvika onödiga förseningar, vänligen uppmärksamma instruktionerna som skickas till dig via e-post.

Normalt behandlar vi pengaöverföringsbetalningar inom 2 till 3 arbetsdagar efter att vi mottagit bevis på transaktionen. Du kommer automatiskt att meddelas via e-post av vår betalningsleverantör om din betalning misslyckades (t.ex. om felaktiga kontonummer har angetts).

Om detta händer måste du upprepa betalningsprocessen tills den lyckas. Din beställning kommer att förberedas inom 24 timmar efter mottagandet av en framgångsrik transaktionsbekräftelse.

BETALNINGSMETODER

SÄKRA
ONLINEBETALNINGAR

KREDITKORT

DEBET- OCH FÖRBETALDA KORT

Vi är en av få online steroidbutiker som erbjuder snabba, säkra och enkla kreditkortsbetalningar från stora kreditkortsleverantörer.

Dessutom erbjuder vi även banköverföringar, pengaöverföringar och kryptovaluta som betalningssätt.

När du har hittat de idealiska anabola steroidlösningarna du är ute efter, kommer du att kunna slutföra din betalning med:

 • Visum
 • Mastercard
 • Amex
 • och andra stora kreditkort

När du har skickat in din betalning med kreditkort kan vi kräva att du verifierar din beställning, vilket är anledningen till att vi måste ha ditt giltiga telefonnummer så att vi kan kontakta dig.

Om din beställning inte klarar vår verifiering mot bedrägeri eller om vi inte kan kontakta dig, kommer din kreditkortsbetalning inte att accepteras och vi kommer att föreslå en alternativ betalningsmetod (t.ex. banköverföring, penningöverföring eller betalning i en kryptovaluta som t.ex. Bitcoin).

När din betalning har verifierats och har passerat vår antibedrägerikontroll kommer ditt kort att debiteras först då. Vanligtvis behandlas och rensas godkända betalningar inom 1-2 arbetsdagar och din beställning kommer att godkännas för frakt.

Detta är inget problem – se bara till att namnet på kreditkortet stämmer överens med adressen som kreditkortet är registrerat på. Tänk på att vi kan behöva ytterligare verifiering om vår leverantör av betalningsgateway råder oss att dubbelkolla kortinnehavarens uppgifter.

Om det land som kreditkortet är registrerat i skiljer sig från det land som beställningen skickas till, kommer vi att kräva att du betalar med en alternativ metod.

Det tar mellan 2 timmar och 2 arbetsdagar för verifieringsprocessen att slutföras, så du kommer att märka att ditt kort inte kommer att debiteras omedelbart.

  • Vanilj
  • Grön prick
  • Walmart
  • Chase Liquid
  • Flytta
  • Mango Prepaid Mastercard
  • American Express Servera
  • Bluebird® från AmeEx
  • Mileage Plus
  • och många andra förbetalda kort som är tillgängliga i närbutiker eller köpcentrum.

  Detta alternativ tillhandahålls för kunder som är oroliga för att betala för anabola steroider med hjälp av deras kreditkortsinformation online.

BANKÖVERFÖRINGAR

ja! Du kommer också att få din beställning snabbare om du väljer denna betalningsmetod. Europeiska kunder kan betala via Uberweisung (Tyskland) och IBAN-överföring till vårt EU-bankkonto. SEPA-överföringar är gratis och du kommer också att vara berättigad till 10 % rabatt.

Beställningar som betalas via banköverföring berättigar till 5 % rabatt och vi kommer att täcka banköverföringsavgiften.

Till exempel, om din ordersumma är $500, behöver du bara betala oss $435, dvs. $500 – $25 (5 % rabatt) – $40 (banköverföringsavgift) = $435

SEPA-överföringar är gratis och du kommer också att vara berättigad till 10 % rabatt.

För beställningar över 750 USD betalda via banköverföring erbjuder vi 10 % rabatt tillsammans med alla andra tillämpliga rabatter (t.ex. återkommande kunder, kampanjkupongkod eller andra speciella kampanjerbjudanden). Utöver det kommer vi också att dra av banköverföringsavgifterna från din slutsumma. Förhandla!

Banköverföringsbetalningar kräver ingen verifiering och tar vanligtvis 1-2 affärer att behandla och rensa.

ALTERNATIVA BETALNINGSMETODER

Vi respekterar våra kunders integritet och strävar efter att tillhandahålla så många betalningsalternativ som möjligt. Vi erbjuder dig därför möjligheten att ta saker ett steg längre när det gäller säkerhet och anonymitet genom att även tillhandahålla följande betalningsalternativ

 • Bitcoin
 • andra kryptovalutor (vänligen fråga)
 • Western Union pengaöverföringar.

Bitcoin kan köpas med ett kreditkort via webbplatser som Coinbase , Circle eller localbitcoins.com .

Tänk på att vissa kunder inte tycker att dessa metoder är lika enkla, diskreta och säkra som kredit- och betalkort.

HUR VI FRAKTAR

ALLMÄN

FRAKTDESTINATIONER

Vi skickar till länder över hela världen!

INGEN BESTÄLLNING FÖR STOR!

Oavsett den totala mängden artiklar i din

FRAKT

VARAKTIGHET

En lista över de varor du köpt kommer att skickas till dig direkt efter att du har lagt din beställning som bekräftelse.

Vi skickar beställningar inom 2-5 arbetsdagar efter att betalningen har mottagits.

När en spårningskod har tillhandahållits av posten kan du förvänta dig att din beställning kommer inom 7 till 15 dagar (vid beställningar till Sverige, där de flesta av våra kunder är baserade).

Olika faktorer kan påverka leveranstiden, inklusive fraktsättet du valde, eventuella förseningar från posten, tullklarering och den internationella transitvägen från det land som din beställning skickades från, etc.

Vi har lager i Europa, Singapore, Thailand och Indien, men vi dirigerar försändelser genom olika fraktnoder för att säkerställa dig största möjliga diskretion och anonymitet – vilket är anledningen till att när du tar emot din beställning kommer vårt företagsnamn inte att visas på paketet.

Ja absolut. Se bara till att personen som visar pakethämtningssedeln på postkontoret har samma namn som adressaten (han/hon måste uppvisa legitimation).

Tyvärr inte. Vi är rent e-handelsdrivna och är specialiserade på internetpostorder. Om du har några problem med att beställa online, vänligen kontakta vårt säljteam som gärna hjälper dig.

Inga problem! Men för att behålla samma nivå av diskretion och höga chanser att din leverans passerar genom tullen och kommer fram framgångsrikt delar vi upp din beställning i flera mindre försändelsekuvert/kartonger. Vi garanterar samma vårdnivå för varje mindre paket, och vi tar endast ut en enda total hanteringsavgift och inte en separat avgift för varje paket.

Vi föredrar att våra förstagångskunder inte lägger beställningar för mer än $750 med sitt kreditkort. Förstagångskunder med beställningar på mer än 750 USD rekommenderas att betala via banköverföring eller pengaöverföring (som Moneygram) eller Bitcoin.

Dessa betalningsmetoder kräver ingen verifiering och kunder som använder dem kommer att få 10 % rabatt på dyra beställningar varje gång de betalar med någon metod förutom kreditkort.

Nej, du kan beställa hur mycket du vill! Se bara till att kontrollera bestämmelserna med en erfaren importspecialist om vilka begränsningar som gäller för de kvantiteter som du får importera till ditt land.

Det säkraste tillvägagångssättet skulle vara att göra en mindre testorder vid ditt första köp från oss; sedan när du är nöjd med våra tjänster hjälper vi dig gärna med större beställningar.

MEDELLEVERANSTID:

5-17 arbetsdagar 

*beroende på din leveransdestination

USA, KANADA, EUROPA & ASIEN:

5 till 12 arbetsdagar

SYDAFRIKA:

8 till 17 arbetsdagar

Generellt sett beror förseningar på att Tullen och punktskatten tar för lång tid att tömma varorna både vid utfarten från det land de skickas från och ingångspunkten i destinationslandet.

Det är viktigt att vara medveten om att internationella försändelser måste passera många hinder innan de kommer till din dörr. Först vidarebefordras de från vårt lager till den nationella posten i ursprungslandet, sedan genomgår de tullklarering för exportgodkännande, transitering med flyg, tullklarering för import i destinationslandet och slutligen överlämnas till din lokala post. tjänst för att leverera den till din dörr.

Eventuella hicka på vägen kan göra att nästa steg i processen försenas. Även om de flesta av dessa steg går smidigt, krävs det bara ett element i proceduren för att fördröja leveransprocesserna som följer och sätta tillbaka den totala leveranstiden

Mindre förseningar kan vara möjliga på grund av faktorer utanför vår kontroll – det är därför vi bara ger dig uppskattningar baserat på vår erfarenhet under åren.

Oavsett om du väljer regelbunden eller expressleverans och ineffektivitet från dessa postleverantörer, kan förseningar under klarering av import- och utfartstullen och avståndet från vår depå till din plats påverka hur lång tid det tar att få din beställning levererad till dig.

De flesta flygpostförsändelser anländer inom 10 dagar (85 % av tiden), och 15 % av försändelserna anländer inom 15 dagar. Detta beror inte på förseningar från vår sida, utan på inkonsekvenser från de olika enheterna och faktorerna som beskrivs ovan.

FÖRPACKNING

DISKRET

FRAKT

Vår inställning till diskrethet innebär att vi aldrig åtföljer en lista över det farmaceutiska innehållet tillsammans med paketet, inklusive vår organisations namn eller något annat som kan involvera dig.

Alla beställningar paketeras mycket diskret, med röntgenfotopapper för att dölja innehållet.

Vi roterar metoden där vi paketerar dina produkter hela tiden för att maximera chansen till optimal leverans.

För att förhindra misstankar delar vi upp större beställningar i mindre separata försändelser för att hålla storleken på paketen till ett minimum – men du kommer att debiteras för endast en frakthanteringsavgift.

För att säkerställa diskrethet och öka möjligheten att ditt paket kommer fram framgångsrikt återanvänder vi kartonger som vi annars skulle ha kasserat för att paketera dina varor. Detta går i linje med vårt företags miljöansvar.

Din(a) försändelser kommer att skickas från olika länder via olika fraktställen för att minska risken för att ditt paket beslagtas av tullkontrollen.

SPÅR DIN BESTÄLLNING

Följ förloppet för din beställningsleverans med hjälp av leveransspårningskoderna som medföljer varje beställning.

Vi skickar dig en leveransspårningskod inom 2-5 affärer efter att din beställning har betalats och vi har skickat din beställning från vårt lager.

Vi använder EMS (USPS) spårbar frakt som kräver en underskrift vid ankomst av produkten. Alla paket kan spåras via AfterShip.com

Alla paket kan spåras via dessa webbplatser:

https://www.usps.com

För beställningar till Sverige när en vara redan finns i Sverige

http://www.track-trace.com/post

För paket som skickas till vilket land som helst i alla skeden av leveransen

Eftersom ditt paket först måste flyttas från vårt leveranscenter till logistiklagret för att invänta tullklarering, utfärdas din spårningskod först efter 72 timmar. Om du däremot efter 3 arbetsdagar märker att spårningskoden fortfarande är felaktig, kontakta oss så undersöker vi problemet omedelbart.

För våra Sverige-kunder föreslår vi att de använder webbplatsen track-trace.com tills varan landar i Sverige och sedan byter till att använda USPS-webbplatsen för att få mer detaljerade spårningsuppdateringar när den andra är innanför USA:s gränser. Våra Sverige-kunder rekommenderas att registrera sina e-postadresser på USPS hemsida för att få omedelbara uppdateringar under leveransprocessen.

Det är inte nödvändigtvis ett problem om du upplever detta. Vanligtvis hålls ditt paket i tullen medan det väntar på att behandlas, därav förseningen.

Om det däremot har gått 10 dagar och det fortfarande inte har gjorts några framsteg, kontakta oss så att vi kan undersöka problemet. Du bör kontakta ditt lokala EMS-kontor (USPS) och ange din spårningskod och be dem ge dig en mer detaljerad förklaring av problemet och var ditt paket för närvarande finns.

IMPORTERA DINA PRODUKTER

RÖDA TULLEN

Vi har en utmärkt meritlista när det gäller att få paket passerade genom tullen. Baserat på många års erfarenhet är 99,9 % av beställningarna till Sverige, Kanada, Europa och Sydafrika framgångsrika tack vare vår diskreta metod för att förpacka varor.

Med 1% chans att det gör det kommer vi antingen att skicka om din beställning eller ersätta dig med en kontokredit eller rabattkupong som du kan använda för ett nytt köp.

Om din beställning skulle bli konfiskerad, vänligen förse oss med bevis (det officiella beslagsbrevet från postkontoret eller tullen) så kommer vi att åtgärda situationen inom 3 arbetsdagar.

ATT FÅ DIN LEVERANS

ANKOMST

LEVERANS

PROBLEM

Vi har en utmärkt meritlista för att säkerställa att din leverans går smidigt.

FRI

ÅTERFRAKT

Ja, en signatur krävs för att bekräfta mottagandet av din leverans. Vi behöver detta för att bestrida eventuella bedrägliga påståenden om utebliven leverans.

99 % av gångerna vinner vi sådana tvister eftersom vi tillhandahåller bevis till kreditkortsföretagen på vår korrespondens med kunden, detaljerna i deras beställning, bilder tagna under packningen av din beställning och bekräftelsen från posttjänsten att beställningen levererades och signerades för.

Kreditkortsföretag kan debitera en kund mellan $25 och $200 för sådana olagliga tvister. Varje sådan falsk tvistanspråk som avstår från kreditkortsföretaget har en negativ inverkan på kundens kreditupplysningsresultat och kredithistorik på lång sikt.

Vårt erfarna eftermarknadsteam är fast beslutna att ge den bästa kundservicen och försöka lösa eventuella problem med din leverans med ett ögonblicks varsel.

 

Internationell standardfrakt med flygpost ingår i vår totala leveranstidsuppskattning, men det är också den tid det tar att tullklarera i ditt hemland. Kontrollera din ‘Beställningshistorik’ under ditt konto online och beräkna det totala antalet arbetsdagar sedan din beställning, innan du kontaktar oss i onödan om sen leverans. Din beställning kommer att behandlas och skickas inom 15 arbetsdagar. Om det inte har kommit fram då, vänligen kontakta oss så undersöker vi orsaken och hittar en lösning.

Antingen försvann din beställning med posten eller så togs den i beslag av tullen.

Om du inte har fått din beställning efter 30 dagar, vänligen skicka in en supportbiljett med ditt beställnings-ID-nummer, så att vi kan verifiera att du inte har mottagit den och vi skickar om din beställning så snart som möjligt.

Om din beställning togs i beslag av tullen, bifoga även ett foto eller en skannad kopia av beslagsmeddelandet som du fick från Customs & Excise.

Vänligen acceptera våra uppriktiga ursäkter om detta inträffade och kontakta vår kundtjänst så att vi kan åtgärda situationen omedelbart. Vi brukar lösa sådana problem inom 2 arbetsdagar.

Vi ber dig att skicka oss en bild på innehållet i ditt paket (inklusive de yttre paketetiketterna) så att vi kan undersöka varför detta hände och förhindra sådana scenarier i framtiden.

För att kompensera för eventuella misstag från vår sida kommer vi att erbjuda dig möjligheten att få dina saknade föremål återlevererade eller få en delvis återbetalning för dessa föremål, eller alternativt kommer vi att kreditera ditt konto eller erbjuda en rabattkupong att använda för ett framtida köp .

Om din beställning försvinner med posten eller blir beslagtagen i tullen, är det vårt mål att återleverera din beställning till dig så snabbt som möjligt, utan att behöva utstå några krångel igen tredje gången.

Det finns en risk att Tullen och Skatteverket kan börja rutinmässigt inspektera och försena VARJE paket som skickas till din adress av någon i framtiden om de misstänker att vi skickar anabola steroider till dig.

Därför försöker vi att inte kontinuerligt skicka varor till samma adress vecka efter vecka, eftersom det kan leda till att tullen beslagtar din beställning, antingen i infartshamnen eller utfartshamnen. Vår kundtjänst kommer att arbeta med dig för att hitta en lämplig alternativ adress eller leveranssätt.

KOMMA I KONTAKT!

Eftersom vi är en webbutik är du välkommen att kontakta oss via vår Kontakta oss- sida.

Observera att det tar oss i genomsnitt 24 timmar att svara på e-postförfrågningar, men ibland kan det ta upp till två arbetsdagar.

E-postmeddelanden som skickas på en fredag ​​kan bara få svar på följande måndag på grund av tidsskillnaden mellan vårt supportteams arbetstid och din region.