Kontakta oss

Vårt dedikerade kundsupportteam är alltid redo att hjälpa och strävar efter att svara på dina frågor så snabbt som möjligt.

I avsnitten nedan kan du hitta användbar information och spara dig själv besväret att kontakta oss angående den aktuella statusen för din beställning:

Min beställningsstatus

DIN BETALNINGSSTATUS

Kontrollera om betalningsverifiering för din beställning har godkänts, avvisats eller väntar.

DIN BESTÄLLNINGSSTATUS

Kontrollera om din beställning är redo att skickas, håller på att skickas eller skickas om (om den har tagits i beslag av tullen).

orderstatus.live

Försändelsespårning

aftership.com

Spåra enkelt din beställning på denna webbplats när den skickas till dig.

www.usps.com

Spåra en beställning inom Sverige.

Min spårningskod

KOLLA DIN MAIL

Vi skickar din leveransspårningskod via e-post inom 2-5 arbetsdagar efter att din beställning har betalats och skickats från vårt lager.

HITTA DEN PÅ MITT KONTO

Logga in på ditt konto på vår webbplats och gå till Beställningshistorik för att hitta din spårningskod när den blir tillgänglig.

LÄMNA IN EN SUPPORTBILJET

Vänligen skicka in ett supportärende om du fortfarande inte kan hitta det du söker efter eller om du vill prata med vår kundtjänstpersonal om en specifik fråga om våra produkter, eller eventuella problem angående din beställning.

Här på rea-steroider.com värdesätter vi din feedback.

Vänligen notera:

Alla frågor besvaras vanligtvis inom 48 arbetstimmar, och alla biljetter som skickas in på fredagar kan få svar först följande måndag. 

Vi ber om ursäkt för eventuella problem detta kan orsaka