Showing all 12

VIEW:
Sort By:
Show:

Testosterone Enanthate till salu: Köp Test E-injektioner (250mg/ml och 300mg/ml) i flaskor och ampuller online.

Testosterone Enanthate är en av de mest populära naturliga testosteronestrarna som används i bodybuilding för bulking. Det ansågs vara en kung av Injicerbara steroider på 80:e.

Detta är en långverkande steroid. Beroende på metabolism och hormonell bakgrund är den genomsnittliga aktiva perioden för läkemedlet 2-3 veckor (halveringstiden är 6-7 dagar). Inom bodybuilding, triathlon och tyngdlyftning används Enanthate-injektioner en eller två gånger i veckan för att upprätthålla en konstant hög stabil koncentration i människokroppen. De mest populära test-Enanthate-cyklerna och -doserna beskrivs i vårt infoinlägg relaterat till denna steroidprofil.

Testosteron Enanthate erbjuds inte i stor utsträckning förrän salu i Sverige. Eftersom det blev en kontrollerad substans i början av 90-talet i Nordamerika kan man Testa E till salu från vilket onlineapotek som helst eller ta med det från utlandsresa.

Funktioner hos Testosterone Enanthate:

 1. accelererar proteinsyntesen
 2. hjälper snabbare återhämtning efter intensiva träningspass
 3. främjar restaurering av leder (stimulerar regenereringsprocesser)
 4. ökar blodets syrekapacitet

Positiva effekter

 1. accelererad muskelökning (från 6 till 10 kg kött på 6 veckor)
 2. indirekt effekt på fettförbränningen
 3. accelererad styrkatillväxt (vanligtvis på 6 veckor kan du öka arbetsvikten i övningar med 17,5 – 32,5 kg)
 4. ökad libido (bra erektion och konstant sexuell lust)

De mest populära märkena som producerar Enanthate-injektioner av hög kvalitet är Alpha Pharmaceuticals, Maxtreme, Eminence, Pharmacom och Dragon Pharma. En av de billigaste versionerna erbjuds av BM Pharmaceuticals.

Om du funderar på att köpa denna steroid rekommenderar vi att du också kollar in vår jämförelseartikel < /a>där du kan få mer information om Enanthate och för att avgöra om det är rätt för dig eller om du måste hålla dig till Cypionate version av denna steroid.

Kvinnor bör undvika att injicera Enanthate på grund av stark maskuliniseringseffekt.

Testosteron enanthate delegeras en AAS eftersom det är både ett tillverkat dotterbolag till testosteron och ett testosteron master sedate, vilket antyder att det stärker kroppen att leverera testosteron ensam. Läkemedlet är lämpligt för testosteronsubstitutionsbehandling (TRT) hos män med hypogonadism (den minskade bildningen av testosteron i testiklarna). Orsaker till hypogonadism inkluderar testikelskada, kontaminering och cancer. Strålning och kemoterapi kan också orsaka hypogonadism, liksom medfödda spridningar.

Ta den bästa dosen av Testosteron Enanthate

Testosteron enanthate är en gulaktig viskös vätska som tillhandahålls i en 5-milliliter (ml) fleranvändbar glasampull. Det infunderas intramuskulärt i gumpen var en till var fjärde vecka. För att hålla sig borta från de fluktuerande hormonnivåerna (och de relaterade känslomässiga episoderna) rekommenderas regelbundet lägre doser under kortare perioder.

Den dynamiska medicinen, som är suspenderad i sesamolja, har en fortsatt urladdningstid på några veckor. Doseringen kan variera beroende på individ men rekommenderas vanligtvis enligt följande:

 • Manlig hypogonadism: 50 till 400 milligram (mg) varannan till var fjärde vecka
 • Försenad manlig pubertet: 5 till 200 mg var två till fyra veckor i fyra till ett halvt år
 • Metastaserande bröstcancer: 200 till 400 mg var två till fyra veckor
 • Transgenderhormonbehandling: 50 till 200 mg för varje vecka eller 100 till 200 mg med jämna mellanrum.

Vanliga biverkningar av att ta Testosteron Enanthate

Testosteron enanthate orsakar vissa milda biverkningar som inte är dödliga och kan försvinna genom att avbryta användningen av läkemedlet. Biverkningarna inkluderar:

 • Smärta och svullnad på injektionsstället
 • Huvudvärk
 • Yrsel
 • Humörsförändringar, inklusive aggression
 • Depression eller ångest
 • Ökad eller minskad libido
 • Generaliserade stickningar
 • Fet hud och akne
 • Tunnande hår
 • Viktökning