Showing all 13

VIEW:
Sort By:
Show:

Tillväxthormon, även känt som Somatropin, är ett peptidhormon som produceras av vår kropp under vuxen ålder. Det är tack vare detta hormon som vi växer, utvecklas och förvandlas från en baby som väger flera kilo till en vuxen. Den maximala nivån av utsöndring av hormonet Somatropin observeras i tidig barndom, toppvärden inträffar vid tiden för puberteten och nedgången i produktionen av tillväxthormon i vår kropp börjar redan vid 26 års ålder.
TILLVÄXTHORMON I KROPPSBYGGNAD
Användningen av Somatropin har praktiserats under lång tid, dess egenskaper har studerats fullt ut. Tillverkningen av droger med dess innehåll etablerades bakåt i tiden. Om tillväxthormon för muskler verkligen var lika bra som anabola steroider, så skulle det användas i nivå med dem. Detta skedde dock inte.

Det har förekommit enstaka fall av användning av tillväxthormon av kroppsbyggare tidigare, men enbart för att öka muskelstelheten. Och vissa idrottare, särskilt tyngdlyftare, använde hormonet Somatropin för att snabbt läka skador som de fick när de arbetade med orimliga vikter. I det här fallet var användningen av ett sådant läkemedel motiverat. Utöver det kan HGH ge många fördelaktiga faktorer till bordet. Med sin förmåga att växa och förstärka nya celler, fördröja åldrandet av cellerna och även fungera som ett beskydd av kroppens egna funktioner och strukturer. Att använda Somatropin tillsammans med anabola steroider kan vara mycket fördelaktigt eftersom de arbetar tillsammans för att förbättra kroppens återhämtningstider, hälsa, uthållighet och styrka. Om du kör Somatropin under långa perioder kommer din kropp att starta sin egen version av homeostas för att säkerställa att dina hormoner och system inte skadas av användningen av några AAS-produkter, detta kan också resultera i ett mindre behov av de välkända PCT-cykel efter att steroidcykeln är klar.