Showing all 120

VIEW:
Sort By:
Show:

Injicerbara steroider är anabola som säljs och konsumeras i en flytande lösning. Idrottare utför injektioner direkt i musklerna och på så sätt kommer ämnen in i blodomloppet snabbare. Detta ger en snabbare effekt och färre biverkningar om vi jämför Injicerbara steroider med Orala steroider.

Vårt lager av injicerbara steroider är fullt av de mest populära produkterna som Testosteron Cypionate, Enanthate, Propionate, Sustanon 250, Deca Durabolin (Nandrolone), Equipoise (Boldenone), Masteron, Parabolan, Primobolan, Winstrol och Trenbolone.

Injicerbara steroider erbjuds också till salu med offshore leverans. Det betyder att du köper dem helt lagligt. Produkterna skickas från länder där steroider inte är förbjudna från vanliga apotek och kan erhållas utan recept. Så att köpa Injicerbara steroider är möjligt för alla idrottare i Sverige nu (inte bara medlemmar i officiella olympiska lag).

Om du bestämmer dig för att göra en beställning kommer vi att kunna erbjuda dig säkra kreditkortsbetalningar och säker snabb leverans som tar från 5 till 15 arbetsdagar.

Produkterna skickas via spårbar leverans och du kan kontrollera statusen när som helst på leveranssidan med din angivna spårningskod som skickas efter att köpet är klart.

Om någon vätska kommer skadad, erbjuder vi en gratis återfrakt. Men se till att du tillhandahåller en videofil där du packar upp beställningen. På så sätt kommer vi att kunna begära försäkring från budfirman och skicka om dina produkter gratis.