Showing all 8

VIEW:
Sort By:
Show:

Testosteronpropionat ger effekten av att förbättra styrka, uthållighet, samtidigt som det låter dig få ren muskelmassa och befria idrottaren från överflödigt fett och vätska.

Testosteronpropionateffekter

Denna steroid ger också:

  • musklernas ökande framträdande plats;
  • ökad libido;
  • minska risken för hjärtischemi;
  • förebyggande av kranskärlssjukdom;
  • att få den förväntade effekten på ganska kort tid.

Köp testosteronpropionat rekommenderas för både nybörjare och proffs som förbereder sig för en tävling eller vill genomföra en cykel av kvalitetstorkning. Läkemedlet har en nästan omedelbar effekt på kroppen. Bokstavligen efter de första injektionerna visas de första tecknen på steroidens effekt. Som snabb injektion av testosteronpropionat utsöndras, lämnar inga spår, vilket manifesteras i dopingtester. Således är det perfekt för att förbereda sig för en mer kraftfull sport “kemi”, på grund av det faktum som höjer nivån av det naturliga hormonet – testosteron.

Hur tar man testosteronpropionat?

Ett acceptabelt pris för testosteronpropionat, dess operativa effekt på tillväxten av ren muskelmassa, fettförbränningseffekt, vattenuttag och en bekväm intagscykel gör denna steroid populär bland tyngdlyftare. Läkemedlet kan användas som ett soloschema och i kombination med andra steroider som du kan hitta i avsnittet Injicerbara steroider.

Den optimala dosen av testosteronpropionat är 50 mg injektioner varannan dag – för nybörjare, 100 (eller fler under noggrann övervakning) dagligen – för erfarna idrottare. Kvinnor rekommenderas att inte överskrida normen på 30-50 mg och att göra injektioner med ett intervall på 5-8 dagar, beroende på fysiologiska data och resultaten. Du kan köpa testosteronpropionat med beräkningen av kursens längd inte mer än 6-8 veckor. Efter det är det önskvärt att avskaffa all användning av anabola steroider och börja PCT.

Biverkningar

Innan du sticker testosteronpropionat bör instruktioner och recensioner studeras – obligatoriskt, det rekommenderas också att få individuell rådgivning från en ledande specialist för att förhindra eventuella biverkningar. De kan uttryckas i gynekomasti, akne, hirsutism eller vice versa – skallighet, prostataförstoring eller maskulinisering hos kvinnor.