Showing all 7

VIEW:
Sort By:
Show:

Anavar till salu : Köp högkvalitativ Oxandrolone i Sverige online
Anavar (eller Oxandrolone) är en av de mest populära skärande steroiderna som någonsin tillverkats i Sverige. Utvecklad av Searle Laboratories 1964 och är allmänt känd som Oxandrin, Var, Oxanoger eller Oxanabol).

Den största fördelen med anavar till salu är det höga anabola indexet tillsammans med extremt låg androgen aktivitet.

Anavar profil:
Anabol effekt – 400% över testosteron (4 gånger högre)
Androgen effekt – 25% från testosteron (4 gånger lägre)
Esterogen effekt – INGEN!
Konsumtion – piller
Halveringstid – 8-12 timmar
Detektionstid – 60 dagar
Att köpa Anavar online ger dig:
Skärningseffekt
Musklerna blir hårdare
Fettförbränning
Ökning av tillväxthormonnivåer
Mer kraft
Anavar används inte om du riktar in dig på bulking. Anavar-cykeln rekommenderas till de idrottare som redan har tillräckligt med muskelmassa och måttliga fettkroppsnivåer för att få ett magert utseende och sänka fettnivåerna under hud.

Var man kan köpa anavar är också en av de populära steroiderna bland kvinnliga idrottare på grund av dess låga negativa biverkningar.

Så här bedömer våra kunder att vi erbjuder Oxandrolone till salu online

Gilla Gillar inte
Effekter 88% 12%
Kvalitet på muskelmassa 85% 15%
Roll back effekt 86% 14%
Biverkningar 87% 13%
Tillgänglighet 69 % 31 %
Pris 77% 33%
Biverkningsfrekvens 85 % 15 %
Totalbetyg 89% 11%
Vi erbjuder 5 olika Oxandrolone till salu. Vi säljer populäraste Oxandrolone 10mg och 50mg dos piller med säkra kreditkortsbetalningar och snabb och säker leverans till Sverige och över hela världen.

Anavar Doseringsrekommendationer
Mestadels används det av idrottare för att minska andelen subkutant fett och på så sätt avlasta kroppen.
Hur man tar kvinnor – den vanligaste frågan. Läkemedlets relativa säkerhet gör att du kan konsumera 10-20 mg portioner per dag med låg sannolikhet för skadliga eller toxiska effekter som är ovillkorligt närvarande i starkare anabola steroider. Cykeln för manliga nybörjare är uppdelad i steg: Doserna av oxandrolone till salu ökar gradvis från 20 mg under den första veckan till 40 mg under den andra till maximalt 80 mg på 8 veckor (men vissa kanske tycker att det är bättre att köpa Anavar 50 mg dos). PCT på grund av en svag effekt på kroppen krävs inte.

Tränare rekommenderas att börja antagningscykeln under de sista stadierna av förberedelserna för tävlingen eftersom de kommer att vara osynliga för fritidscentret om mindre än en månad. Du kan även dricka det under en paus under hård träning eller för en återhämtningsfas. Det är inte dåligt att börja ta anabola steroider från grunden och som ett läkemedel som provocerar fram produktionen av fritt testosteron.