Showing all 7

VIEW:
Sort By:
Show:

Anadrol (Oxymetholone) gör att du kan få upp till 15 kg massa, varav de flesta kommer att vara muskler. I kombination med andra steroider har det följande effekter:

ger förstärkning och acceleration av effekterna av anabola steroider;
har en gynnsam effekt på den naturliga produktionen och funktionen av testosteron;
förbättrar kvalitativt syntesen av kollagen i ligamenten, lederna, vilket är extremt positiv inverkan på det övergripande arbetet i muskuloskeletala systemet;
det hjälper till att öka styrkan och uthålligheten.
Hur man tar Anadrol (Oxymetholone)?
Relativt överkomligt pris för Anadrol låter dig klara en hel cykel av att ta detta orala läkemedel, både nybörjare och erfarna tyngdlyftare. Doseringen av steroiden ökar mjukt från minimum till maximum och minskar sedan gradvis. De sista stadierna av Oxymetholone-användning är särskilt viktiga för den kvalitativa konsolideringen av resultatet. Tabletterad variant av steroiden har vunnit stor popularitet och är lätt att dosera.

Den dagliga hastigheten för Anadrol kan vara från 50 till 150 mg/dag, den maximala dosen bör inte överstiga 200-250 mg/dag. Men den optimala dosen måste nödvändigtvis väljas individuellt, och intaget av Oxymetholone – åtföljd av noggrann övervakning av kroppens reaktion, både direkt av idrottaren och den ledande idrottsläkaren.

Anadrol (Oxymetholone) Recensioner
Läkemedlet, som verkar på östrogen- och progesteronreceptorer, främjar ackumuleringen av vätska i idrottarens kropp. Dessutom kan biverkningar från Anadrol uppstå i form av levertoxicitet, diarré, lätt illamående eller minskad aptit. Därför bör doseringen av Oxymetholone väljas noggrant och endast personligen.

I allmänhet har recensioner av Anadrol en positiv karaktär, eftersom mängden vikt som det låter dig gå upp med en korrekt sammansatt diet och intensiv träning, motiverar de inneboende nackdelarna med läkemedlet. En minskning av nivån av globulin i kroppen gör det ännu mer populärt bland manliga idrottare. Köp Oxymetholone och gå in i en individuell cykel – innebär att ge en operativ uppsättning av vikt och styrka, öka uthålligheten och bli av med många problem med lederna.