varning

WEBBPLATSENS INNEHÅLL

  1. Innehållet på denna webbplats ges endast i utbildnings- och informationssyfte. Det är erkänt att alla som använder denna webbplatss innehåll gör det på egen risk.
  2. Varken ägaren av webbplatsen eller dess författare accepterar något ansvar eller ansvar för någon skada, verklig eller inbillad, som uppstår från användning eller spridning av materialet på denna webbplats. Om du inte godkänner dessa villkor, vänligen sluta surfa på webbplatsen.

ADMINISTRERING AV STEROIDPRODUKTER

  1. 3. Innan du använder någon av våra produkter bör du alltid tala med en legitimerad läkare för att bekräfta att din fysiska hälsa är i gott skick.
  2. 4. Om du är gravid eller ammar, använd inte någon av produkterna från vår webbutik.
  3. 5. Dessa läkemedelstillskott bör inte användas av någon under 18 år.

ATT TA STEROIDER ANSVARIGT

  1. 6. Om du ska använda kosttillskott, se till att hålla dig till en stram träningsplan och äta en hälsosam kost.
  2. 7. När de används på rätt sätt kan dessa produkter resultera i avsevärda vinster i muskeltillväxt och styrka, samt ökade hormonkoncentrationer i blodet och synlig fettförlust, i kombination med ett intensivt träningsprogram eller träningsprogram och en balanserad kost.
  3. 8. Förändringar i kost, livsstil, träning och medicinering bör göras med hjälp av en utbildad, kunnig och medkännande medicinsk specialist./li>

PRODUKTANSVARSFRISKRIVNING

9. Vår domän och webbplats säljer högkvalitativa närings- och anabola kosttillskott. Dessa är varken narkotika eller droger på något sätt.

  1. De har inte inspekterats av livsmedelsmyndigheten, som styr livsmedelsindustrin, och de är inte avsedda att behandla, diagnostisera, förebygga eller bota någon sjukdom eller tillstånd.