Steroidinjektioner kan användas för att behandla problem i armar och händer. Dessa kan inkludera triggerfingrar, tendinit, karpaltunnelsyndrom, artrit, tennisarmbåge och rotatorcufftendinit. Dessa injektioner innehåller vanligtvis kortison och en bedövande medicin.

Kortison är en steroid som normalt produceras av din kropp, och det är ett kraftfullt antiinflammatoriskt medel. Kortikosteroider tenderar att krympa, tunna ut och sakta ner saker. Dessa steroider skiljer sig från anabola steroider, som har missbrukats av idrottare för att bygga muskler och förbättra prestanda.

Injicerbara steroider finns i 2 former, oljebaserade och vattenbaserade. I allmänhet har de Injicerbara-steroider som är oljebaserade en längre och bättre halveringstid än vattenbaserade steroider. Båda har mycket längre halveringstid än Orala-steroider. Och på grund av denna nackdel har Injicerbara-steroider hög sannolikhet att observeras vid läkemedelsscreening eftersom deras clearancetider är längre än Orala-steroider. Kroppsbyggare löser detta problem genom att använda Injicerbara steroider tidigt i en injicerbar cykel och efter byte till en oral cykel när slutet av cykeln närmar sig och drogtester är nära förestående.

Injicerbara steroider är de som du måste injicera subkutant eller intramuskulärt. För det mesta kräver de mindre frekvent dosering än deras orala motsvarigheter gör, även om detta främst beror på steroidens halveringstid. Några populära exempel på Injicerbara-steroider inkluderar Trenbolone, Deca Durabolin och Winstrol, för att nämna några. Även om Injicerbara-steroider inte är lika hepatotoxiska som Orala-steroider är, kan de fortfarande utgöra vissa risker. Biverkningar varierar beroende på den exakta föreningen. Expertanvändare är alla överens om att Injicerbara-steroider är bäst för högre kvalitetsvinster över tid och det finns inget som liknar dem när det gäller skärcykler.

Innan du injicerar en anabol steroid i din kropp finns det många saker att tänka på. Du bör ha rätt kunskap eller lämpliga förnödenheter och upprätthålla korrekt sterilitet. När du ignorerar proceduren eller inte förbereder dig tillräckligt kan det leda till inflammation, infektioner, bölder, ärrvävnadsutveckling, muskelskador, nervskador och till och med dödsfall.

Korrekt sterilitet bör upprätthållas, till exempel bör du aldrig återanvända nålar, dela dem med andra eller försöka sterilisera dem genom att gnida dem med alkohol eller utsätta dem för en låga. Farliga sjukdomar kan överföras så här. Korrekt procedurer bör följas och yttersta säkerhet bör upprätthållas.

Den vanliga användningen av Injicerbara steroider bland idrottare och deras till synes preferens för dem är relaterad till den injicerbara steroidens liv. Injektionen varar längre och vissa hävdar att injicerbara anabola steroider inte heller har de biverkningar som 17 steroider av alfaalkyleringstyp har. Vissa hävdar att injektioner på platsen där de vill “pumpa upp” är effektiva. Det verkar dock inte finnas något kliniskt stöd för det.

Testosteron ges vanligtvis som en injektion eftersom det annars metaboliseras dåligt. Bortsett från problem som presenteras av otränade personer, att utföra en medicinsk procedur som kräver åtminstone lite träning, och hänsyn till Injicerbara steroider är att de tenderar att stanna längre i kroppen och biverkningarna från anabola steroider kan vara en livstid till skillnad från karriären eller musklerna.

Injicerbara anabola steroidpreparat inkluderar aktiva substanser, som frisätts i form av oljiga lösningar eller vattenhaltig suspension.

Sådana läkemedel har hög anabol och androgen aktivitet och används i stor utsträckning inom tyngdlyftning, triathlon, bodybuilding, bodyfitness och andra sporter. Syftet med sådana kurser är intensiv muskelmassa, uttorkning och avlastning, ökad styrka och uthållighet.

ANABOLISK: OLJIGA LÖSNINGAR ELLER VATTENHÄLLANDE SUSPENSION

Den oljiga lösningen skiljer sig från den vattenhaltiga suspensionen genom att den har en enhetlig konsistens, den har ingen fällning. Vattensuspensionen består av mycket små partiklar (suspenderat material) som inte löser sig i vatten, men kan röras om när de skakas.

I allmänhet produceras anabola steroider på basis av olja. Undantaget från reglerna är Stanozolol och Aquatest, som är vattenhaltiga suspensioner. Också nu dök den vattenhaltiga suspensionen av trenbolon (Androxine från Alpha Pharma) upp på marknaden för sportfarmakologi, som är ett alternativ till trenbolon i form av en oljelösning.

ÄR DET MÖJLIGT ATT BLANDA FLERA STEROIDER I EN SPRUTA?

Ofta vill idrottare som använder flera injektioner i sin bana minska ömheten vid injektioner och minska antalet injektioner och hål i rumpan. Därför är själva frågan hur man blandar Injicerbara steroider utan risk för kottar, bölder och andra obehagliga komplikationer.

Hittills producerar farmakologiska företag steroider lösta i olja eller vatten. Oljiga preparat är en homogen massa där det inte finns några sediment eller suspensioner. I sin tur är vattensuspensioner en suspension av fina partiklar av den aktiva komponenten AAS i vatten. I det här fallet kan de inte lösas upp helt, utan bara blandas.

Eftersom vi vet från skolan att olja inte kan lösas upp i vatten, men det går att blanda bara oljebaserade anabola med liknande. Med vattenpreparat kan de inte störas.

SLUTSATS:

Regel nr 1. Oljelösningar får endast blandas med oljelösningar.

Regel nr 2.  Vattensuspensioner kan endast blandas med vattensuspensioner.

Till exempel: Stanozolol i injektioner kan kombineras i en spruta med Aquatest – en vattenhaltig suspension av testosteron; Testosteron i oljelösning (propionat, enanthate, cypionat) kan stickas ihop med nandrolon, etc.

Vilka steroider att välja: i tabletter eller i injektioner?

Nybörjare försöker vanligtvis bara använda anabola medel i tabletter, snarare än injektioner, och undviker injektioner av olika anledningar – de är rädda för smärtsamma injektioner, vill inte ge injektioner på grund av besväret med applikationen (det finns ingen som kan utföra injektionerna, och de vet inte hur), eller upplever möjliga reaktioner i form av uppkomsten av svullnad, kottar, bölder, etc.

Men med tiden, när målen för kurserna ökar, blir det nödvändigt att använda kombinerade kurser som kombinerar både steroider i tabletter och steroider i injektioner. Man måste också ta hänsyn till att många mycket effektiva, oumbärliga läkemedel med ett högt anabolt index i tabletter helt enkelt inte existerar. Dessa är till exempel  Trenbolone, Boldenone, Nandrolon.

Bland annat har anabola steroider i injektioner inga toxiska effekter på levern och är säkrare än de läkemedel som produceras i tabletter.

Hur många gånger i veckan behöver jag injicera anabola steroider?

  1. Vattensuspensioner stickas varje dag.
  2. Anabola injektioner baserade i oljiga lösningar görs, beroende på typen av eter. Om det är propionat, isokaproat, måste injektioner göras varannan dag. När det gäller estrar med lång halveringstid (enanthate, decanoate, cypionate) bör injektioner ges 2 gånger i veckan.

HUR TA INJEKTIONER KORREKT?

Att använda injicerbar AAS kräver vissa färdigheter och kunskaper från idrottare. Det är av denna anledning som nybörjare föredrar surfplattor.

För att framgångsrikt genomföra en cykel av steroider med injicerbara anabola, måste vissa manipulationer utföras korrekt. De viktigaste punkterna vid introduktionen av läkemedel är den korrekta platsen för injektionsstället, valet av sprutan, beredningen av själva steroiden för användning och strikt efterlevnad av de grundläggande hygienreglerna. Låt oss se hur man gör injektioner korrekt.

Var man ska sticka AAS

Vid användning av alla steroidläkemedel, oavsett bas (olja eller vatten), administreras de intramuskulärt. Enkelt uttryckt måste du genomborra hud med en nål, vävnaderna som ligger under den och föra in steroiden inuti muskeln. Oftast används tre delar av kroppen för detta: skinkorna, deltan och lårets sidoyta.

Eftersom det är här som ett stort antal fibrer är lokaliserade, och området av bindvävsmembranet (bindväv som separerar musklerna från varandra och täcker dem) är tillräckligt stort, har läkemedlet efter injektionen utmärkta chanser att sprids snabbt i muskelvävnaden. Den optimala platsen för införandet av steroider kommer att vara den plats där det inte finns några stora nervfibrer och blodkärl.

Denna plats är den övre yttre fjärdedelen av skinkorna. Orientering för dess placering kan fungera som en krön av höftbenet, som är lätt att treva strax ovanför mitten av sätesmusklerna. Detta är ett mycket massivt område och det saknar nervfibrer och stora kapillärer.

Dessutom, med introduktionen av läkemedel i detta område, finns det praktiskt taget ingen möjlighet att skada ischiasnerven, som korsar de nedre och mellersta delarna av glutealmusklerna. Detta är en mycket viktig nerv, eftersom det är den som är ansvarig för fotens arbete. Om du av misstag rör vid det med införandet av en anabol, så finns det en stark smärtkänsla, och denna del av kroppen kommer att förlamas ett tag.

Inte mindre viktig fråga när du använder injicerbar AAS är det korrekta valet av en spruta. Det mest optimala är användningen av sprutor med en kapacitet på fyra milliliter och en nåldiameter på 0,6-0,7 millimeter. I det här fallet bör deras längd vara 4,8 eller 2,5 centimeter. Kortare nålar kan inte penetrera djupt, och lösningen faller inte in i muskelvävnaden.

Hur man administrerar läkemedlet korrekt

Före injektionen bör du tvätta händerna noggrant och sedan gnida alkohol på platsen för den påstådda injektionen. Det är också nödvändigt att på liknande sätt bearbeta gummilocket på ampullen genom vilken nålen passerar för ett steroidkit in i sprutan.

Ta bort plastlocket från engångssprutan och dra in luft i den. Efter att ha brutit ampulllocket, släpp in luften. Detta är nödvändigt för att öka trycket inuti, vilket i hög grad kommer att underlätta insamlingen av oljesteroiden. Vänd flaskan upp och ner och börja långsamt få lite mer än den nödvändiga mängden av läkemedlet, ungefär en fjärdedel av en kubikcentimeter.

Till exempel, när du behöver mata in en anabol kub måste du få in en kvart mer kub i sprutan. Efter detta är det nödvändigt att knacka lätt på sprutan med fingret, så att all luft lyfts upp. Efter detta återinförs överskottet av steroiden i ampullen, så att mängden AAS som behövs för injektionen förblir i sprutan.

Ta nålen ur flaskan och knacka på sprutan igen. Du bör också byta nål för att få mest skärpa. Torka av injektionsstället med alkohol och krama ur sprutluften. Gör detta tills den första droppen av läkemedlet visas. Den måste rinna av på nålen för att ge den extra smörjning.

Det är dags för introduktionen av steroiden. Använd sprutan som om du håller en pil redo att kastas. Med den andra handen, sträck ut punkteringsstället och för in nålen med en skarp rörelse. Börja långsamt pressa läkemedlet. När sprutan är tömd, dra försiktigt kolven uppåt för att säkerställa att kapillären inte har penetrerats. Efter det, ta snabbt bort nålen och tryck kraftigt på injektionsstället med en bomullstuss doppad i alkohol. Det är mycket viktigt att uppmärksamma det faktum att läkemedlet måste administreras långsamt för att minska smärta.

Hur man ordentligt sticker i rumpan och låret

När läkemedlet injiceras i låret bör du välja den mellersta delen av den yttre ytan för detta. Mentalt dela detta avsnitt i tre lika delar. För injektion är endast genomsnittet lämpligt. Det är också viktigt att komma ihåg att i låret kan stickan endast placeras i sittande läge.

När du introducerar AAS i skinkan måste du mentalt dela upp den i fyra lika delar. Injektionen ska placeras i den övre yttre delen. Innan introduktionen av steroiden bör du överföra kroppens vikt till det andra benet för att slappna av musklerna på platsen för den framtida punkteringen. Sedan görs allt som beskrivits i föregående stycke.

Vad ska man göra om blodkärlet är skadat

Om du skadar kapillären behöver du inte göra någonting och du behöver bara, även om det är på rekommendation av sjukvårdspersonal, skaffa en nål och injicera läkemedlet någon annanstans. Men om du inte gör det, och fortsätter att gå in i steroiden, kommer inget hemskt att hända. På punkteringsplatsen bildas ett blåmärke, som snart kommer att försvinna.